ایران چهارمین تولید کننده کیوی در جهان است
سه نوع رقم جدید کیوی با گوشت زرد (طلایی) و طعم متفاوت با اسامی طلوع (Sunrise). گیلدا (Gilda) و زرین (Zarin) در کشور تولید و به ثبت رسید.
بنابراین گزارش، معرفی این ارقام، در قالب یک برنامه تحقیقاتی جامع و هدفمند ۸ ساله با سه رقم جدید صورت گرفت. که در نود و نهمین جلسه کمیته معرفی انواع این میوه، در مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال کشور ثبت شد.
این ارقام جدید بر اساس استانداردها و با در نظر گرفت. نوع ذائقه مصرف کنندههای داخلی و بینالمللی معرفی شد. و مدیرکل دفتر میوههای گرمسیری و نیمهگرمسیری وزارت جهاد کشاورزی در این خصوص گفت. سطح زیر کشت کیوی در کشور ۱۵ هزار و ۸۰۰ هکتار و تولید آن ۴۳۶ هزار تن است.
وب سایت بازار آنلاین ازپاچیرا مقالات کشاورزی زیادی را در مورد کود های شیمیایی ، خرید کود را در سایت های مختلف انشار داده است تا شما بتوانید از آنها بهرمند شوید .
چهارمین تولید کننده جهان زهرا جلیلیمقدم
این که ایران چهارمین تولید کننده کیوی در جهان است، اظهار کرد. سال گذشته حدود ۲۰۱ هزار تن کیوی به ارزش ۱۱۶ میلیون دلار از کشور صادر شد.
بروزترین اخبار های کشاورزی را در صفحه اخبار سایت بازار آنلاین ازپاچیرا می توانید مشاهده کنید تا اطلاعات خود را در حیطه کشاورزی بالا ببرید . بازار آنلاین کشاورزی ازپاچیرا بستری را فراهم کرده تا بتوانید تمامی محصولات کشاورزی را از جمله نهاده های کشاورزی ، خرید کود ، برای خرید بذر و خرید نهال و نشاء را به بهترین کیفیت خریداری کنید .
وی رعایت استانداردهای بینالمللی و کشورهای هدف در توسعه صادرات و اجرای عملیات خوب کشاورزی GAP در بهبود کمی و کیفی محصول را اثرگذار دانست.
جلیلیمقدم گفت: در میوه کیوی، زمان برداشت و زودرسی، شاخص طعم، رنگ گوشت، عملکرد، رایحه مطلوب با ظاهری بازارپسند حائز اهمیت است. ضمن آن که میزان ویتامین C و ماندگاری میوه و تحمل انواع تنشها از دیگر صفات مهم کیوی در برنامههای اصلاحی است.