نشاء فلفل قلمی میناکشی
فلفل میناکشی دارای بوتهای قوی است. پوشش شاخه و برگ بسیار خوب روی آن نمایان می شود. پرگل و بسیار پر بار با میوه دهی مداوم و ممتد است. و در نتیجه عملکرد بالا میباشد.
میوههای این رقم هم شکل، به رنگ سبز تیره براق هست. و در زمان رسیدگی کامل، قرمز رنگ میشود. میوهها قلمی کشیده و به قطر 12 تا 14 میلیمتر هستند. برای تازه خوری و فرآوری مناسب هستند.طول هر میوه بین 14 تا 16 سانتی متر و وزن حدودی 12 تا 15 گرم است. رقم فلفل تند میناکشی زودرس بوده و برداشت محصول 60 الی 65 روز بعد از انتقال نشاء زمین اصلی میباشد. رقم مذکور در برابر بیماری های بلایت فیتوفتورایی، پژمردگی باکتریایی، ویروس موزائیک خیار به طور نسبی مقاوم می باشد.
فروشگاه ازپاچیرا بستری قابل اطمینان برای شما کشاورزان و تولیدکنندگان عزیز فراهم کرده است تا بتوانید در مکانی امن به خرید و فروش تولیدات کشاورزی بپردازید
کاشت فلفل قلمی میناکشی
این رقم هم به صورت مستقیم (بذری) و هم به صورت غیرمستقیم (کاشت نشاء) انجام می شود.
برای خرید بذر و نشاء فلفل قلمی میناکشی به وبسایت ازپاچیرا مراجعه کنید.
کاشت به صورت نشاء
اگر کشت به صورت نشاء صورت گیرد،در صورت فراهم آوردن شرایط مساعد حدود 30 روز بعد از کاشت بذر، زمانی که نشاءها 2 تا 4 برگی شدند،آماده انتقال به زمین اصلی میباشند. بهترین بستر برای کشت نشاء این محصول خاکهای غنی و بسیار سبک با زهکشی مناسب و همچنین دارای توان نگهداری آب کافی میباشد.مانند ترکیبی از کوکوپیت، پیت ماس و پرلیت.
مناسبترین دما برای جوانهزنی فلفل تند حدود 20 تا 23 درجه سانتیگراد در روز و 15 تا 19 درجه سانتیگراد در شب میباشد. زمان کاشت این محصول بنا به مکان و شرایط آب و هوایی از اواخر اسفند تا اوایل بهار متغیر میباشد.
اگر به کاشت انواع نشاء و بذر فلفل با بهترین کیفیت و قیمت علاقه مند هستید میتوانید به وبسایت ازپاچیرا مراجعه بفرمایید.
کاشت به صورت بذر
زمان کاشت بذری این گیاه در خزانه اواخر فصل زمستان و در زمین اصلی در فصل بهار است. ارتفاع این گیاه متغیر و بین 35 تا 70 سانتیمتر است. فاصله کاشت بذر 40 تا 60 سانتیمتر، و عمق کاشت عمق کاشت بذر 10 تا 15 سانتیمتر است. مناسبترین دما برای جوانهزنی فلفل تند حدود 20 تا 23 درجه سانتیگراد در روز و 15 تا 19 درجه سانتیگراد در شب میباشد. با این شرایط جوانی زنی پس از یک تا دو هفته انجام می شود.
قبل از کشت فلفل حتما عملیات خاکورزی به صورت اصولی انجام شود تا با بهبود تهویه و زهکش خاک، سرعت تجزیه کود تنظیم شود. در این صورت نیاز گیاه به موقع تامین خواهد شد.
آبیاری در زمان نشاء باید به گونهای باشد که رطوبت خاک به طور مداوم حفظ شود. اما در زمان انتقال به زمین اصلی آبیاری باید بعد از خشک شدن سطح خاک انجام شود. لازم به ذکر است آبیاری بیش از اندازه موجب ریزش گلها خواهد شد. کوددهی فلفل باید جدی گرفته شود. استفاده از کود در زمان مناسب و مقدار کافی، ذخیره گیاه را افزایش داده و قدرت مقاومتی آن بیشتر می شود. از کود های مناسب خاص هر مرحله، در زمان های نشاءکاری، مرحله رویشی و زمان گلدهی باید استفاده شود.
اگر به کاشت و داشت انواع فلفل علاقه مند هستید میتوانید به مقاله روش کاشت، داشت و برداشت انواع فلفل مراجعه بفرمایید